user_mobilelogo

In 2021 is het spreekuur nu eerste zaterdag in de maand 11.00-13.00 uur.

Vragen kunt u ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur

Bericht van het bestuur: 

Bijna iedere keer als we nieuwe en aspirant leden ontvangen in de bestuurskamer horen we hoe mooi ons complex en de tuinen er uit zien. Dat is atlijd leuk om te horen en we laten dan ook graag weten dat VTV Tot Nut en Genoegen meer is dan alleen een verzameling tuinen, we zijn een vereniging. Naast het tuinieren zijn er andere activiteiten waar iedereen aan mee kan (en soms ook moet) doen. Denk bijvoorbeeld aan het visbakken en de zomer BBQ, maar ook aan de werkbeurten. 

Het besturen van een vereniging is iets dat erbij hoort. Met 121 tuinen en tuinleden met hun gezinnen is er veel werk te verzetten. Zo is er veel overleg en uitzoekwerk met en voor externe partijen zoals de gemeente, de SVIN en het AVVN. Er zijn veel werkzaamheden die komen kijken bij het gebruiken van een clubhuis en winkel, de jaarlijkse financien, het samenwerken met de verschillende commissies, de overdracht van lidmaatschappen, het handhaven van de regels en voorschriften, vergunningen, vuilhophaal, vragen van leden en leden die hun verantwoordelijkheid niet kunnen nakomen. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf vrijwilligers en we ervaren dat dit aantal niet voldoende is om al het werk te kunnen doen dat we graag gedaan zouden wilen hebben. Om deze reden en het feit dat de termijnen van de huidige bestuursleden komend jaar en het jaar daarna aflopen, zijn we dringend op zoek naar enthousiaste leden die meer willen betekenen voor onze vereniging. Vele handen maken licht werk en naast het werk zijn er natuurlijk ook de momenten waarop je er aan wordt herinnerd waar je het voor doet, namelijk dat iedereen met plezier kan genieten van zijn of haar tuin. 

Wie durft de uitdaging aan te gaan en helpt onze vereniging op een goede manier voortbestaan? We horen het graag. Stuur voor vragen of opmerkingen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Bent u ook gebruiker van Facebook? Word dan vrienden met onze pagina! 

We gaan de bestaande Facebook pagina nieuw leven in blazen en hopen dat we zo iedereen op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes op deze website. 

Bezoek snel onze pagina en word ook onze vriend! 

 

 

 

De tuinwinkel gaat dit seizoen gewoon weer open! Hij zal door 4-5 enthousiaste tuinleden draaiende worden gehouden. 

Op zaterdag 1 april, 11.00 uur is de feestelijke opening van dit nieuwe seizoeen. Kinderen krijgen er een zaadje voor de kweekwedstrijd van dit jaar: "Wie kweekt de grootste Courgette". Komt u ook gezellig een kopje koffie drinken? 

In de tuinwinkel kunt u natuurlijk terecht voor echte tuinzaken zoals tuingereedschap, tuinaarde, het scheppen van zand en houtsnippers en nog veel meer. Maar wist u dat u er ook voor een klein prijsje blikjes frisdrank kunt kopen, kleine snacks en ijsjes? 

De tuinwinkel heeft verder niet alleen een bibliotheek met boeken voor volwassenen en kinderen, maar ook een leuke hoek met tweedehands speelgoed

Heeft u niets nodig? Dan kunt u ook gewoon langskomen voor een kopje koffiethee en een praatje. Op ons terras kunt u voor € 0,50 gezellig een kopje koffie of thee drinken. Voor de kinderen is er limonade. 

 

 

 

Op zaterdag 15 april vindt weer een nieuwe ALV plaats: de Algemene Leden Vergadering

Kom meepraten over ons tuincomplex en laat je stem horen. Je bent om 14.00 uur van harte welkom in het Clubhuis. 

De agenda en vergaderstukken ontvangt iederen t.z.t. per mail. 

 

 

 

Dit jaar organiseert een aantal tuinleden voor de tweede keer een Open Tuinendag op ons complex. Dit jaar zal dat plaatsvinden op zaterdag 3 juni a.s., van 13.00 tot 16.30 uur.

 Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk tuinders hun tuin die middag open willen stellen voor  publiek (maar ook voor andere leden). Zo kunnen mensen van buitenaf kennis maken met het volkstuinleven en met onze vereniging. Maar ook voor onze eigen leden is de drempel die dag lager om zomaar even een kijkje te nemen bij de buren of kennis te maken met medetuinders.

Meer weten? Klik dan even op deze aankondiging!  

 

 

Heeft u een vraag aan ons bestuur of onze administratie? (Let op, niet voor verkoop tuinen!)

Vul dit formulier in, of kom langs op ons kantoor
Uw e-mail adres:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam vraag: Hoeveel ogen hebben de meeste mensen? (vul het cijfer in)