user_mobilelogo

Bericht van het bestuur: 

Bijna iedere keer als we nieuwe en aspirant leden ontvangen in de bestuurskamer horen we hoe mooi ons complex en de tuinen er uit zien. Dat is atlijd leuk om te horen en we laten dan ook graag weten dat VTV Tot Nut en Genoegen meer is dan alleen een verzameling tuinen, we zijn een vereniging. Naast het tuinieren zijn er andere activiteiten waar iedereen aan mee kan (en soms ook moet) doen. Denk bijvoorbeeld aan het visbakken en de zomer BBQ, maar ook aan de werkbeurten. 

Het besturen van een vereniging is iets dat erbij hoort. Met 121 tuinen en tuinleden met hun gezinnen is er veel werk te verzetten. Zo is er veel overleg en uitzoekwerk met en voor externe partijen zoals de gemeente, de SVIN en het AVVN. Er zijn veel werkzaamheden die komen kijken bij het gebruiken van een clubhuis en winkel, de jaarlijkse financien, het samenwerken met de verschillende commissies, de overdracht van lidmaatschappen, het handhaven van de regels en voorschriften, vergunningen, vuilhophaal, vragen van leden en leden die hun verantwoordelijkheid niet kunnen nakomen. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf vrijwilligers en we ervaren dat dit aantal niet voldoende is om al het werk te kunnen doen dat we graag gedaan zouden wilen hebben. Om deze reden en het feit dat de termijnen van de huidige bestuursleden komend jaar en het jaar daarna aflopen, zijn we dringend op zoek naar enthousiaste leden die meer willen betekenen voor onze vereniging. Vele handen maken licht werk en naast het werk zijn er natuurlijk ook de momenten waarop je er aan wordt herinnerd waar je het voor doet, namelijk dat iedereen met plezier kan genieten van zijn of haar tuin. 

Wie durft de uitdaging aan te gaan en helpt onze vereniging op een goede manier voortbestaan? We horen het graag. Stuur voor vragen of opmerkingen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Heeft u een vraag aan ons bestuur of onze administratie? (Let op, niet voor verkoop tuinen!)

Vul dit formulier in, of kom langs op ons kantoor
Uw e-mail adres:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam vraag: Hoeveel ogen hebben de meeste mensen? (vul het cijfer in)