user_mobilelogo

In 2023 is het spreekuur de eerste zaterdag in de maand 11.00-13.00 uur.

Op dit moment bestaat het bestuur uit: Ofra, Marion en Chantal

Vragen kunt u ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wat doet het bestuur?

VTV Tot Nut en Genoegen meer is dan alleen een verzameling tuinen, we zijn een vereniging. Het besturen van een vereniging is iets dat erbij hoort. Met 121 tuinen en tuinleden met hun gezinnen is er veel werk te verzetten. Zo is er veel overleg en uitzoekwerk met en voor externe partijen zoals de gemeente, de SVIN en het AVVN. Er zijn veel werkzaamheden die komen kijken bij het gebruiken van een clubhuis en winkel, de jaarlijkse financien, het samenwerken met de verschillende commissies, de overdracht van lidmaatschappen, het handhaven van de regels en voorschriften, vergunningen, vuilhophaal, vragen van leden en leden die hun verantwoordelijkheid niet kunnen nakomen. 

 

Heb je een idee?

Heb je goede ideeen en denk je graag met ons mee? Het bestuur nodigt je graag uit van gedachten te wisselen over onze vereniging. We willen zo veel mogelijk ideeen, wensen en verbetersuggesties verzamelen om beter te weten wat er leeft in onze vereniging en ideeen op te doen voor verbeteringen. Mail of loop op een zaterdag binnen bij het kantoor.