user_mobilelogo

 

Algemene toegang

Het complex van Tot Nut en Genoegen is in alle seizoenen open en in principe vrij toegankelijk voor bezoekers. Vaak zult u echter in de winter het hek aan de hoofdingang gesloten vinden. Dit is op verzoek van de leden en in verband met veiligheid. U kunt in de winter wel elke zaterdag van 10.00 - 12.30 uur ons complex bezoeken. Dan is het hek aan de hoofdingang geopend. 

In de zomer kunt u echter altijd een wandeling komen maken op ons complex en u tegoed doen aan de prachtige tuinen van onze leden. Ons complex is voor iedereen geopend, van zonsopgang tot zonsondergang. 

 

 

 

Kantoor

Wilt u ons kantoor bezoeken? Dan kunt u elke zaterdag op ons kantoor terecht. Onze dames heten u van harte welkom om meer informatie te verstrekken over onze vereniging. Het kantoor is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

 

Winkel

De openingstijden van onze tuinwinkel zijn op zaterdag van 11.00 - 13.00 uur, en op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur. 

 

Clubhuis

Ons clubhuis heeft geen vaste openingstijden en is alleen geopend tijdens festiviteiten. Dat zouden wij graag anders zien. Wij zoeken daarom nog naar leden die als "werkbeurt" het clubhuis in het weekend een paar uurtjes kunnen openhouden. Geïnteresseerd? Stuur een mail of loop even langs kantoor op zaterdag! 

 

 

Heeft u een vraag aan ons bestuur of onze administratie? (Let op, niet voor verkoop tuinen!)

Vul dit formulier in, of kom langs op ons kantoor
Uw e-mail adres:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam vraag: Hoeveel ogen hebben de meeste mensen? (vul het cijfer in)